9385 5597
Følg os på Facebook

Persondatapolitik

1. Persondatapolitik for Køge Sportsmassage

Køge Sportsmassage er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som kunde booker tider hos Køge Sportsmassage til de behandlinger, vi tilbyder. Køge Sportsmassage tilstræber, at du føler dig tryg ved, at du oplyser dine personoplysninger. Køge Sportsmassage behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

2. Formålet med indsamlingen af personoplysninger

Køge Sportsmassage indsamler følgende oplysninger, ved booking og behandling, for at kunne få kontakt til dig via sms eller nyhedsbreve. Endvidere for at kunne udføre vores behandlinger.

Almindelige personoplysninger:
Navn, telefonnummer, evt. e-mail, køn, tidspunkt og dato for behandlinger, gennemførte og udeblevet behandlinger.

Følsomme personoplysninger:
Henvendelsesårsag. Evt. tidligere behandlingsforløb hos fysioterapeut, kiropraktor o.l.

Der noteres hvilken behandling, der er gennemført via journal, eks. Massage, akupunktur.

3. Opbevaring af dine Personoplysninger

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem. Køge Sportsmassage opbevarer dine personoplysninger i 2 år med start fra sidste behandling.

4. Videregivelse af dine personoplysninger

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til andre end Køge Sportsmassage og vil heller ikke bliver overført til modtagere uden for EU og EØS.

5. Hvordan beskyttes dine personoplysninger

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og vi kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå almindelig anerkendte sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

6. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Køge Sportsmassage behandler om dig, kan du rette henvendelse under KONTAKT eller tlf.nr. 93855597

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at booking hos Køge Sportsmassage er betinget af, at du afgiver og opdaterer påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som kunde. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, vil det ikke være muligt at booke tider hos Køge Sportsmassage.

7. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig.

Kontakt

Køge SportsMassage
Uldumvej 7
4600 Køge
CVR-nr.: 37535923

9385 5597


Du kan betale med

Åbningstider

Mandag: 9.00 - 15.00
Tirsdag: 9.00 - 15.00
Onsdag: 9.00 - 15.00
Torsdag: 9.00 - 15.00
Fredag: 9.00 - 15.00

Find vej